Budo & Fitness, en mix av kosttillskott & kampsport

Budofitness
  • Fri Frakt över 500 kr
  • Mobil webbsida
  • Bra och kunnig kundservice
Kontaktinformation
08-673 33 50
kundservice@budofitness.se
www.budofitness.se
Betalningsalternativ
Betalkort
Internetbank
Faktura
Konto

Besök Budo & Fitness -> Se nyheter, rabatter och kampanjer -> Lämna/läs kundomdöme

Utbud


Budo & Fitness erbjuder en mix av kosttillskott och kampsportsprodukter. Man är en av de största återförsäljarna av kosttillskott online, men kan inte riktigt mäta sig med giganterna Gymgrossisten och Svenskt Kosttillskott.

Kvalité


Budo & Fitness ledning och personal har en gedigen bakgrund inom träning, både som aktiva och genom akademiska studier. Med denna kunskap i ryggen ser de till att kvalitén på produkterna som de säljer är mycket hög.

Pris


Stort lager är ofta lika med låga priser, en regel som även går att applicera på Budo & Fitness. Företaget har dessutom en hel del egna produkter till mycket fördelaktiga priser.

Shopping-upplevelse


Budo & Fitness sida laddar lite långsamt men är snygg och lätt-navigerad, plus för mobilanpassningen som gör att du kan handla även när du är på språng. Precis som konkurrenterna arbetar B&F med många kampanjer och erbjudanden.

Toppsäljare, de bästa produkterna från Budo & Fitness

Black Madness Black Coke BCAA 500g

Blackcoke BCAA
Black Coke är det ultimata BCAA-tillskottet som med fördel dricks under fysisk aktivitet då aminosyrorna når musklerna snabbare och kraftfullare än vanlig BCAA!.
Köp nu 349:-

Black Line Creatine

Bl creatine pulver
Du ökar din explosivitet, styrka och mjölksyretåligheten. Passar dig som håller på med prestationskrävande sporter. Pulverlösning. Kreatinmonohydrat 100%.
Köp nu 179:-

Se alla produkter

Omdömen från Budo & Fitness kunder

Top